Saint Catherine of Siena Parish School

2017-2018 Student Enrollment Applications Now Available. Call the School Office for more information or you can apply online by visiting our online registration portal under Admissions.

Bell Schedules

Elementary Full Day
Description / Period Start Time End Time Length
Early Drop Off 7:00 AM 7:30 AM 30 min
Drop Off 7:30 AM 7:50 AM 20 min
Assembly 7:50 AM 8:05 AM 15 min
1st Period 8:10 AM 8:55 AM 45 min
2nd Period 8:55 AM 9:40 AM 45 min
3rd Period 9:40 AM 10:25 AM 45 min
Recess 10:25 AM 10:45 AM 20 min
4th Period 10:45 AM 11:35 AM 50 min
5th Period 11:35 AM 12:20 PM 45 min
Lunch 12:20 PM 1:05 PM 45 min
6th Period 1:05 PM 1:50 PM 45 min
7th Period 1:50 PM 2:40 PM 50 min
Dismissal 2:45 PM 3:15 PM 30 min
After School 3:15 PM 6:00 PM 165 min
Elementary Half Day
Description / Period Start Time End Time Length
Early Drop Off 7:00 AM 7:30 AM 30 min
Drop Off 7:30 AM 7:50 AM 20 min
Assembly 7:50 AM 8:05 AM 15 min
1st Period 8:05 AM 8:35 AM 30 min
2nd Period 8:35 AM 9:05 AM 30 min
3rd Period 9:05 AM 9:40 AM 35 min
Recess 9:40 AM 9:55 AM 15 min
4th Period 9:55 AM 10:30 AM 35 min
5th Period 10:30 AM 11:05 AM 35 min
6th Period 11:05 AM 11:35 AM 30 min
7th Period 11:35 AM 12:05 PM 30 min
Dismissal 12:10 PM 12:35 PM 25 min
After School 12:35 PM 6:00 PM 325 min
Middle School Full Day
Description / Period Start Time End Time Length
Early Drop Off 7:00 AM 7:30 AM 30 min
Drop Off 7:30 AM 7:50 AM 20 min
Assembly 7:50 AM 8:05 AM 15 min
1st Period 8:10 AM 8:40 AM 30 min
2nd Period 8:40 AM 9:35 AM 55 min
Nutrition Break 9:35 AM 9:50 AM 15 min
3rd Period 9:50 AM 10:45 AM 55 min
4th Period 10:45 AM 11:40 AM 55 min
Lunch 11:40 AM 12:20 PM 40 min
5th Period 12:20 PM 1:05 PM 45 min
6th Period 1:05 PM 1:50 PM 45 min
7th Period 1:50 PM 2:40 PM 50 min
Dismissal 2:45 PM 3:15 PM 30 min
After School 3:15 PM 6:00 PM 165 min
Middle School Half Day
Description / Period Start Time End Time Length
Early Drop Off 7:00 AM 7:30 AM 30 min
Drop Off 7:30 AM 7:50 AM 20 min
Assembly 7:50 AM 8:05 AM 15 min
1st Period 8:05 AM 8:35 AM 30 min
2nd Period 8:35 AM 9:05 AM 30 min
3rd Period 9:05 AM 9:40 AM 35 min
Nutrition Break 9:40 AM 9:55 AM 15 min
4th Period 9:55 AM 10:30 AM 35 min
5th Period 10:30 AM 11:05 AM 35 min
6th Period 11:05 AM 11:35 AM 30 min
7th Period 11:35 AM 12:05 PM 30 min
Dismissal 12:10 PM 12:35 PM 25 min
After School 12:35 PM 6:00 PM 325 min